Acest soft nu este disponibil in varianta DEMO pentru ca se pot marca sume importante din greseala pe casele de marcat fiscale .

Soft-ul lucreaza cu o serie de case de marcat care se gasesc la sectiunea respectiva, este compatibil cu soft-ul de vanzare RestWin, FactWin, PosWin.
Casele de marcat de tip REL, ACTIVA, TOTAL functioneaza cu acest program fara procesorul special de regim de imprimanta fiscala (~50 €) insa este necesara finalizarea bonului manual prin apasarea modalitatii de plata (Numerar, Card etc.)
Casele de marcat tip STN (Carat Mobika, Carat Perfect, Carat Favourite, Carat Prima) sunt recomandate pentru acest mod de lucru, nu necesita finalizarea manuala a bonului si genereaza mai putine probleme decat celelalte modele, in plus bonul are o grafica mult mai buna permitand 30 de caracatere pentru denumirea produselor , pretul driverului pentru aceste modele este de 40 €.

Pentru a achizitiona acest soft de imprimanta fiscala va trebui sa ne contactati personal, preturile variaza intre 30€ - 60€ in functie de model si varianta de functionare aleasa.

 

<<Back